ALTHAN saláma

ALTHAN saláma

KP: 30701

Zloženie: bravčové mäso, bravčová slanina, hovädzie mäso, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, dextróza, laktóza, zmes korenín, antioxidant E 315, E 316, zvýrazňovač chuti a arómy E 621, štartovacia kultúra, hemoglobín, karamel, prírodné farbivo E 120, rumová aróma, extrakty korenín. Na 100 g hotového výrobku bolo použité 125 g bravčového a hovädzieho mäsa.
Bezgluténový výrobok, obsahuje stopy laktózy.

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota +2 °C až +24 °C, RV max. 80 %
Balenie
Packaging
Trvanlivosť
Shelf life
40 dní
 
Malokarpatská saláma

Malokarpatská saláma

KP: 30101

Zloženie: bravčové mäso, bravčová slanina, hovädzie mäso, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, repný cukor, dextróza, zmes prírodných korenín (biele korenie, paprika pálivá, muškátový orech, cesnak), zvýrazňovač chuti a arómy E 621, antioxidant E 300, E 301, maltodextrín, prírodné farbivo E 150c, E 162, E 120, extrakty korenín, štartovacia kultúra.Na 100 g hotového výrobku bolo použité 114 g bravčového a hovädzieho mäsa.
Bezgluténový výrobok, bez prídavku alergénov

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota +2 °C až +24 °C, RV max. 80 %
Balenie
Packaging
Trvanlivosť
Shelf life
40 dní
 
Nitran

Nitran

KP: 30301

Zloženie: bravčové mäso, bravčová slanina, hovädzie mäso, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, dextróza, sušený glukózový sirup, koreniny (s horčicou), maltodextrín, zvýrazňovač chuti a arómy E 621, antioxidant E 315, extrakty korenín, prírodné farbivo E 120, štartovacia kultúra. Na 100 g hotového výrobku bolo použité 110 g bravčového a hovädzieho mäsa.
Bezgluténový výrobok, obsahuje horčicu.

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota +2 °C až +24 °C, RV max. 80 %
Balenie
Packaging
Trvanlivosť
Shelf life
40 dní
 
Maďarská saláma

Maďarská saláma

KP: 30401

Zloženie: bravčové mäso, bravčová slanina, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, koreniny, dextróza, extrakty korenín, antioxidant E 316, prírodné farbivo E 120, štartovacia kultúra. Na 100 g hotového výrobku bolo použité 124 g bravčového mäsa.
Bezgluténový výrobok, bez prídavku alergénov

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota +2 °C až +24 °C, RV max. 80 %
Balenie
Packaging
Trvanlivosť
Shelf life
40 dní
 
Španielska saláma

Španielska saláma

KP: 31601

Zloženie: bravčové mäso, hovädzie mäso, bravčová slanina, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, cesnak, regulátor kyslosti E 575, zmes prírodných korenín, maltodextrín, dextróza, extrakty korenín, prírodné farbivá E 162, E 120, štartovacia kultúra.Na 100 g hotového výrobku bolo použité 132 g bravčového a hovädzieho mäsa
Bezgluténový výrobok, bez prídavku alergénov

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota +2 °C až +24 °C, RV max. 80 %
Balenie
Packaging
Trvanlivosť
Shelf life
40 dní
 
ALTHAN klobása

ALTHAN klobása

KP: 30601

Zloženie: bravčové mäso, bravčová slanina, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, koreniny, cesnak, dextróza, extrakty korenín, antioxidant E 316, prírodné farbivo E 120, štartovacia kultúra. Na 100 g hotového výrobku bolo použité 108 g bravčového mäsa.
Bezgluténový výrobok, bez prídavku alergénov

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota +2 °C až +24 °C, RV max. 80 %
Balenie
Packaging
Trvanlivosť
Shelf life
30 dní
 
Budapešť klobása

Budapešť klobása

KP: 30501

Zloženie: bravčové mäso, bravčová slanina, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, zmes prírodných korenín, dextróza, extrakty korenín, antioxidant E 300, štartovacia kultúra. Na 100 g hotového výrobku bolo použité 108 g mäsa.
Bezgluténový výrobok, bez prídavku alergénov

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota +2 °C až +24 °C, RV max. 80 %
Balenie
Packaging
Trvanlivosť
Shelf life
30 dní
 
Devín klobása

Devín klobása

KP: 30201

Zloženie: bravčové mäso, bravčová slanina, hovädzie mäso, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, dextróza, koreniny, droždie, extrakty korenín, antioxidant E 316, arómy (so sójou), prírodné farbivo E 120, štartovacia kultúra. Na 100 g hotového výrobku bolo použité 114 g bravčového a hovädzieho mäsa.
Bezgluténový výrobok, obsahuje stopy sóje.

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota +2 °C až +24 °C, RV max. 80 %
Balenie
Packaging
Trvanlivosť
Shelf life
30 dní
 
Jelenia saláma

Jelenia saláma

KP: 31701

Zloženie: bravčové mäso, jelenie mäso, hovädzie mäso, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, cesnak, prírodné koreniny (paprika sladká, čierne korenie, paprika pálivá, rasca), štartovacia kultúra, cukor. Na 100 g hotového výrobku bolo použité 125 g mäsa.
Bezgluténový výrobok, bez prídavku alergénov

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota +2 °C až +24 °C, RV max. 80 %
Balenie
Packaging
Trvanlivosť
Shelf life
30 dní
 
Jelenia klobása

Jelenia klobása

KP: 31501

Zloženie: bravčové mäso, jelenie mäso, hovädzie mäso, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, cesnak, prírodné koreniny (paprika sladká, čierne korenie, paprika pálivá, rasca), cukor. Na 100 g hotového výrobku bolo použité 125 g mäsa.
Bezgluténový výrobok, bez prídavku alergénov

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota +2 °C až +24 °C, RV max. 80 %
Balenie
Packaging
vákuovo balené
Trvanlivosť
Shelf life
30 dní